• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Så er de praktiske detaljer ved at være på plads.

Vi flytter i år træffet – både tidsmæssigt og til en ny campingplads.

Tid: 27.-29. april 2012

Sted: Bogense Strand Camp

 

Vi er nogle familier, som har været på tur til campingpladsen, og børnene har helt sikkert godkendt den, og det har vi voksne også.

Her er lidt information fra pladsen ang. hytter m.m.:

"Som det ser ud nu er alle vores hytter ledige, vi har 24 stk. 5*Hytter og 2 stk. der er 3*

Jeg kender desværre endnu ikke priserne for 2012, men i år har en hytte kostet 1950 Dkr. For en weekend. I Den pris er så rengøring, gratis svømmehal, fitness og internetcafé.

Med hensyn til vores festtelt, har der i år ikke været den store efterspørgsel på det, hvilket vil sige at vi ikke har sat noget telt op ved svømmehallen. Men naturligvis, hvis der bliver meget efterspørgsel herpå, kan der blive en mulighed for at leje det.

Vi har dog altid et festtelt stående ude bag ved vores pool og her er der ca. plads til 80 siddende mennesker. Dette telt er dog ikke muligt sådan at leje, der er adgang for alle vores campister. Men afhængigt af hvor mange i kan blive, burde det jo ikke være noget problem at dele det med andre. Til sidst vil jeg også tilføje at da det ikke er helligdage eller noget, skulle jeg ikke mene at der ville være så meget rift om teltet."

Vi håber på at se mange nye som gamle familier til næste års træf. Nærmere plan for selve weekenden følger, når vi nærmer os.

Sponsor Justcoffee

Sponsor Isangs

Scroll to top